Време е за красота с бразилски орех

Няма по-хубаво и смислено време от това, посветено на нас самите.

Независимо дали ще се разходим, прочетем книга, или направим разкрасителни процедури, можем да се заредим с енергия и готовност да се справяме с предизвикателства. Популярното напоследък обръщане към природата не е случайно,особено в силно замърсените космополитни градове. Веч можете да вземете късче природа у дома с био маслото от biofetish.com бразилски орех
Модерното технология на растителни масла чрез пресоване и химически процедури позволява извличането на екстракт в чист вид без никакви примеси. Именно технологията на производство позволява на маслото от бразилски орех да разгърне потенциала си на полезно и силно средство за поддържане на здрави коса и кожа. Във високото съдържание на селен, минерали и омега-3 мастни киселини се крие тайната на бразилския орех и полезното му действие.
Селенът е химичен елемент, който има антиоксидантно действие за организма, като улавя вредните свободни радикали. При използването му в крем за лице или направо като лосион за тялото маслото от бразилски орех хидратира кожата за повече от 24-часа след първоначалното му нанасяне. При третиране на косата, омега-3 мастните киселини стимулират секрецията на себум, а косата става здрава и лъскава, което си личи. Естественото кондициониране на косата е от основна важност при поддържането на здравия й вид и възстановяване след продължително боядисване и третиране.
Време е за красота с бразилски орех
Освен с масло от бразилски орех можете да се поглезите с редица други масла и малки терапии за вашето здраве на страницата на biofetish.com

Парфюмното масло Франджипани, по-известно като „цветето на красотата“ също е сред предложенията на онлайн магазина. Шампоани, кремове, сапуни, готови козметични бази и много други са само част от плеядата натурални продукти, които са ни предложили. По всяко време е време е за красота. В това вярват професионалистите и именно поради тази причина поддържат ниски цени.